Despre Creditinfo

Creditinfo Romania

Creditinfo România este un lider recunoscut în furnizarea produselor și serviciilor de management al riscului comercial. Cu o experiență de peste 13 ani în piața din România, sprijinim companiile în luarea unor decizii de credit informate.

Informația de afaceri constituie un factor cheie în stabilirea unor relaţii de afaceri profitabile. O afacere de succes se bazeaza pe decizii rapide si informate.

Calitatea informației de credit este dată de complexitatea procesului de colectare și prelucrare a datelor. Informațiile astfel selectate sunt puse la dispoziția utilizatorilor online într-o formă rapidă și completă, păstrându-le autenticitatea cu sursele din piață.

Oferim informația corectă, în forma corectă, în momentul potrivit.

Creditinfo România furnizează instrumentele care vă permit să creați și să modificați reguli de analiză a riscului, după cum este necesar, cu scopul de a răspunde schimbărilor frecvente în mediul de afaceri.

Misiunea Creditinfo România este de a deveni un cel mai important furnizor de informații de afaceri colectate atât din surse oficiale, cât și din surse proprii, prin proiecte ce au ca scop schimbul de informații comerciale menite să ajute la o previzionare cât mai exactă a riscului la care ne expunem.

Creditinfo reprezintă un factor cheie în procesul de management al riscului comercial al clienților săi, oferind multiple beneficii în dezvoltarea unei afaceri solide, pe termen lung.

Ne aflam în poziția unică de a furniza informații relevante, detaliate si actualizate privind companiile din România și vă oferim astfel posibilitatea de a lua decizii informate înainte de incheierea unei tranzacții comerciale. Informația este cea care ne ajuta sa decidem cu cine dorim să colaborăm și în ce condiții.

creditbureau

Avantajele informației de credit:

 • Reduce riscul din cadrul organizațiilor, prin luarea unor decizii analitice și informate
 • Creează stabilitate și transparență în mediul economic activ
 • Contribuie la dezvoltarea companiilor pe termen lung

Creditinfo România, face parte din Grupul de companii Creditinfo, care operează și oferă suport clienților în 20 birouri, cu un efectiv de peste 400 de angajați la nivel mondial. Sediul central se află in Reykjavik, Islanda.

Clienții Creditinfo acoperă domenii de activitate dintre cele mai variate:

 • Comerț
 • Tutun
 • Producție
 • Telecomunicații
 • Publicitate
 • Bănci și Instituții non-bancare
 • Financiar
 • Contabilitate/Audit; Leasing
 • Farmaceutic
 • IT
 • Asigurări
 • Imobiliare

Creditinfo Group

Din 1997, Creditinfo Group hf s-a numărat printre companiile cu cea mai rapidă creștere din domeniul ei de activitate. Între 1998 și 2007, rata medie de creștere anuală a depășit 50 %. Din anul 2003, compania a oferit servicii diversificate în domeniul managementului riscului de credit cu furnizarea de informații ca bază de servicii, inclusiv instrumente de luare a deciziilor, modele de scoring și software. Toate serviciile de bază Creditinfo sunt conforme cu Directiva Uniunii Europene (95/46/CE) privind prelucrarea și transmiterea de informații cu caracter personal.

Creditinfo este lider în furnizarea de servicii pentru informații de credit și soluții de gestionare a riscurilor la nivel mondial. Grupul Creditinfo a dezvoltat, prin intermediul companiilor membre, numeroase produse și servicii pentru a facilita clienților accesul la cele mai bune practici în managementul riscului de credit și a fost partenerul preferat de birourile de credit locale în numeroase regiuni. Creditinfo a fost nominalizat și premiat în mai multe licitații susținute de Banca Mondială, IFC, Millenium Challenge Corporation și alte organizații internaționale. Cele mai recente sunt în Tanzania (Banca Centrală), Sudan (Banca Centrală) și Capul Verde (Camera de Comerț).

Succesul nostru constă în dezvoltarea de Birouri de Credit in piețele emergente, precum și menținerea, coordonarea și furnizarea de soluții și informații privind analiza de credit a clienților din Europa, direct sau prin intermediul partenerilor noștri.

Cu sediul la Reykjavik, Islanda, Grupul Creditinfo are aproximativ 400 de angajați în întreaga lume.

Creditinfo Romania - Bucuresti, Sector 2, Bulevardul Dacia 153-155, Dacia Business Center
+40 742 835 201 info@creditinforomania.ro
Developed by Obscural